Trop-Blog

Trop-Blog

15/03/2015
Beretning fra Ørholm 2015

Ørholm 2015 var en helt ny oplevelse for mig, da jeg lige var rykket op fra troppen til klanen. Og jeg skulle derfor for første gang stå på poster både på dagsløbet og natløbet. Da vi kom fredag aften fandt vi ud af, hvor vi skulle sove over weekenden og vi snakkede så lidt med dem vi nu kendte. Og senere på aftenen, da troppen var blevet lagt i seng, gik ledere og klan ind i et fællesrum og spillede spil og hyggede.

Næste morgen stod vi op og spise morgenmad sammen med de andre spejdere og så var der flaghejsning et stykke tid efter. Ved flaghejsningen blev vi briefet om det forestående dagsløb. På dagsløbet stod jeg på en post hvor grupperne skulle lave en menneskelig pyramide, hvilket var super hyggeligt. Efter løbet havde man en tid for sig selv og så spiste vi aftensmad hvor efter klan og ledere blev briefet om natløbet og så forberedte vi os og tog så ud på posterne. På posten sad Oskar, Vichtor og jeg. Vi skulle fortælle dem lidt om tågesignaler og samtidig høre hvor meget de vidste. Det var også rigtigt hyggeligt, men ret koldt, selvom tiden gik stærkt. Da vi kom tilbage og troppen var lagt i seng samledes ledere og klan og hyggede. Søndag morgen samledes vi igen efter morgenmaden hvor efter der blev uddelt rengørings opgaver. Efter rengøringen havde vi flaghejsning hvor vinderne fra de to tidligere løb blev udråbt og efter det var der tovtrækning og tog man hjem. Vinderne af dagsløbet var en mikset gruppe, hvor der var en enkelt viking i jubiii og vinderen af natløbet var en gruppe fra søspejdergruppen Gry i Svanemøllen.

/Lucas Østergaard Jarmer

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

05/12/2014
Mandagssejlads i dag var en våd omgang! og da spejderne var for utålmodige til at vente på, at der kom mere vind, sejlede de ind. 

Vi glæder os til sommertogt anno 2014 - planlægningen er i fuld gang! Vi skal til smålandsfarvandet syd for Sjælland og med start i Skælskør, hvor vi trailer 2 både ned. De sidste 2 både sejles til Skælskør af familien Riskær og Jarmer. Så husk SOMMERTOGT onsdag 30. juli til søndag 10. august. Jeres ledere glæder sig meget :D

Trop-Blog